Tennisresor Tennisläger utomlands

Vi hjälper dig som tränare/ansvarig att arrangera ditt tennisläger/tennisresa. Vi har stor erfarenhet av vad som krävs och vad som är viktigt att tänka på vid arrangemang som dessa (egna spel- och tränarerfarenehter av vad en tennisresa innebär). Nedan är några av de orter och anläggningar vi jobbar med men vi kan givetvis ordna tennisresor till hela världen.

Tänk på att man måste vara ute i väldigt god tid för att kunna boka upp tennisbanor under april och maj. Oftast måste man boka ca 1 år i förväg.

Se även de tennisresor vi ordnar varje år tillsammans med Håkan Petersson och Linköping Tennisakademi.

Linköping Tennisakademi på Mallorca våren 2015.

Linköping Tennisakademi på Mallorca våren 2017, första veckan.

Makarska, Kroatien

Makarska är den största staden söder om Split vid Dalmatien-kusten. Makarska är i sanning härlig plats, inte enbart för de fina stränderna, utan just för alla de natur- och kulturupplevelser som trakten bjuder på. Makarska har utan tvivel den mest storslagna rivieran på denna vackra kust.

 

I Makarska finns ett utbud som kan tillfredställa alla från stora till små, en oerhört vacker strandpromenad kantad med pinjeträd, väldigt vacker strand, restaurangutbudet är växlande, allt från enkla till exklusiva utan att det kostar för mycket.  Sporten ingår här i livsstilen och Makarskas sportcentrum har allt du kan förvänta dig. Staden är en modern semesterort som samtidigt är fylld med historisk tradition.

 

Varva tennis med att utforska en storslagen natur samt sol och bad. Flyg går direkt från Arlanda till Split och ni bor på 3* hotellet Dalmacija , med gångavstånd till tennisbanorna. Tennisanläggningen ligger med underbar utsikt över havet!

 

Ett förslag på upplägg kan vara att ni spelar 4 timmar tennis per dag (ankomstdag 2 tim) med er tränare, ett förmiddags– och ett eftermiddagspass, ev en ledig dag. Totalt 22 timmars tennis. Programmet går att lägga upp helt efter önskemål.

Makarska, Kroatien.

Mallorca, Spanien

Mallorca är idealiskt för tennisfantasten. Direktflyg från Nyköping, Arlanda och Göteborg med kort flygtid, fina hotell, härliga bad och stränder samt bra tennisanläggningar. Vi jobbar med en tennisanläggning i Paguera, som ligger på Mallorcas sydvästkust, ca 15-20 minuters bilfärd från flygplatsen. Tennisanläggningen ligger ca 5-8 min promenad från hotell och strand och håller hög klass, med restaurang/café samt pool. Hotellstandard går att få efter önskemål.

Paguera, Mallorca.

Gardasjön, Italien

Naturen kring Gardasjön i norra Italien är fantastisk och helt perfekt för en aktiv semester. Ni flyger till Milano/Bergamo därifrån är det 1,5-2 tim transfer. Le Balze Hotel ligger fantastiskt naturskönt och har en fin tennisanläggning med 13 grusbanor. Vi har även andra hotell och anläggningar i området runt Gardasjön!

Gardasjön, Italien.

Cavtat, Kroatien

Den vackra staden Cavtat ligger nästan så långt söderut i Kroatien som du kan komma och brukar kallas för "lilla Dubrovnik" eftersom de båda städerna har vackra stadskärnor omgivna av murar. Det är endast ca 2 mil in till Dubrovnik och ca 5 km till flygplatsen.

Hotell Albatros ligger ca 1,5 km utanför själva staden precis vid vattnet. Hotellet har en fin tennisaläggning med 9 fina grusbanor.

Cavtat, Kroatien.

Biograd na Moru, Kroatien

Anläggningen ligger strax söder om Zadar, ca 30 min transfertid. Ni bor på 4* hotellet Ilirija Biograd och tennisanläggningen har 14 grubanor. Anläggningen ligger ca 10 min promenad från hotellet. Flyg med Ryanair till Zadar eller med Norwegian/SAS till Split.

Biograd na Moru, Kroatien.

Umag, Krotatien

Umag är en liten stad vid Istriens nordvästra kust i Kroatien. Tennisanläggningen har 25 grubanor och 1 hard court. Anläggningarna ligger precis vid havet. Smidigast är att flyga till Venedig och sedan ha en buss därfrån, ca 2,5 tim transfertid. Det finns flera bra hotell att välja mellan.

Porec, Kroatien

Runt Porec finns det flera tennisanläggningar. Nedan är från Valamar Tamaris Villas.

Portoroz, Slovenien

Precis vid havet, i Portoroz i Slovenien, ligger nedan fina anläggning.

Castelldefels, Spanien

Med flyg till Barcelona och endast en transfer på ca 15 min från flygplatsen är den här anläggningen, Club de Tennis Andres Gimeno, ett mycket bra alternativ. Det finns flera olika boenden att välja mellan.

La Manga, Spanien

Ni flyger till Alicante och La Manga ligger ca 1,5 timme söderut. La Manga är en mycket fin anläggning med många sporter inom räckhåll. Tennisanläggningen har 20 grusbanor och erbjuder både 4* och 5* boende.