Padelresor

Padel har vair frammarch i Sverige och är nu en etablerad sport.  Vi ser dig som tränare och ledare som en samarbetspartner och tillsammans sätter vi ihop ett program som passar er vad gäller flyg, boende, transport och padelspel. Padel och resor blir en social, trevlig aktivitet som passar alla!

Alicante

Här har du allt du förväntar dig av en större stad vid havet – fina stränder, god mat, shopping och härliga promenader. För att vara en storstad så känns staden ändå liten och pittoresk!
 
Alicante har ett optimalt klimat där det sällan blir kallt, utan håller sig på en behaglig temperatur även under vinterhalvåret. Sommartid är antalet soltimmar många och närheten till det svalkande havet är bara en av stadens alla fördelar.

Runt Alicante finns ett par bra anläggningar för Padel. Ni bor på gångavstånd till anläggningen eller en kort taxiresa och nära till havet.
 
Club Deportivo Arena Alicante
Anläggningen har 14 padelbanor och ligger ca 800 m från stranden Play de San Juan i Alicante. Antingen bor ni vid anläggningen eller så bor ni närmre havet och centrala Alicante.

www.arenaalicante.com