Församlingsresor.

Ta med församlingen på en resa någonstans i världen! Församlingsresor är en spännande möjlighet bland församlingens aktiviteter som skapar kontakter mellan olika människor. Rom, Berlin, Budapest, Krakow...alternativen är många!


Har Du haft funderingar på att arrangera en resa för din församling? Att vara ”spindeln i nätet”, kontaktperson, kring en gruppresa kan vara både kul och spännande men även ett stort ansvar och mycket jobb. Det kan vara allt från att planera resan, lägga upp ett program för deltagarna, ta in anmälningar, boka upp flygstolar, ta kontakt med en agent på resmålet, boka hotellrum, samordna transporter från flygplatsen, boka restauranger, ta in anmälningsavgift, boka anslutningsresor, betala till utlandet, boka på efteranmälningar, kontrollera vilka avbokningsregler som gäller, försäkringar och mycket mer.

 

Gör det enkelt för er nästa gång du planerar en resa – låt oss ta hand om allt detta så har du enbart en kontaktperson hos oss och som har stor erfarenhet. Vi går igenom resan tillsammans och har sedan en kontinuerlig dialog ända fram till dess att resan är avslutad.

Prästen/ledaren har normalt nöjet att vara reseledare på församlingsresan. Det är ett krävande men otroligt spännande jobb. Här hjälper vi på Winslow Travel till på olika sätt. Vi har samarbetsparters och guider på plats som talar svenska och det finns alltid ett journummer att nå oss på.

 

Se även under rubriken Konfirmandresor.