Några av våra hotell på Zanzibar

Vi arbetar tillsammans med mycket bra hotell på Zanzibar. Nedan är några av dem.

Blue Bay Beach Resort & Spa

Bluebay Beach Resort & Spa är ett större hotell på östra Zanzibar. Det ligger vid stranden i Kiwengwaområdet och håller mycket god standard.

Breezes Beach Club & Spa

Vackert, smakfullt inrett hotell med avkopplande atmosfär och personlig service beläget vid den milslånga sandstranden. Hotellet är byggt i traditionell Zanzibar-stil bestående av flera små byggnader.

Baraza Resort & Spa

En liten svenskägd boutique resort belägen på Zanzibars östra kust. Byggt som ett sultanpalats med Indiska, Arabiska och Swahiliska influenser. Spatiösa, lyxiga villor med antika möbler och egen plunge pool. Mycket hög standard.

Sultan Sands Resort

Sultan Sands Island Resort är ett större hotell beläget vid stranden på östra sidan av Zanzibar. Hotellet håller mycket god standard och ligger bredvid sitt systerhotell Bluebay Beach Resort & Spa i Kiwengwaområdet.

Ras Nungwi Beach Hotel

Ras Nungwi Beach Hotel är beläget vid kanske den vackraste stranden på ön, Nungwi Beach på öns norra udde. Det ligger på bekvämt avstånd från Nungwi Village. Ras Nungwi Beach Hotel är platsen för den som söker lugn och ro. Här finns den bästa dykningen på Zanzibar.