Skottland

Res till Skottland och upplev säckpipor, kiltar och den bästa whiskyn! De vidsträckta herdarna sträcker ut sig mil efter mil på det skottska höglandet! Kanske har du turen att få se Nessie vid Loch Ness när du står och spanar ut över sjön vid Urquhart Castle. Eller låt dig fascineras av spökvandringarna under Edinburgs gator en sen kväll....!

Weekend i Edinburgh

Låt oss arrangera och skräåddarsy er gruppresa till Edinburgh. Edinburgh når man smidigt på ca 2 timmar från Sverige och staden ligger enbart ca 20 minuters bussresa från flygplatsen.

Edinburgh är uppdelat i en äldre och en nyare del och det spelar egentligen ingen roll i vilken del man bor. Stadskärnan är liten och man når alla delar smidigt till fots. 

Edinburgh Castle är givetvis ett måste att besöka, där det ligger högst upp i Edinburgh! Passa även på att gå på en av de populära spökvandringarna som tar dig med under Edinburgs gator sent på kvällen!

En resa till Skottland kräver nästan ett besök på ett whiskydistelleri. Kombinera ett besök på Skottlands minste destilleri, Edradour, med ett besök på Blair Castle, det vita, pampiga slottet som bjuder in till en rundvandring på ca 1 timme. En perfekt heldagsutflykt som även tar dig med ut på den skottska landsbygden, inklusive en lunch i den lilla staden Pitlochry, där du kanske ska smaka på den skottska rätten "haggis".

Om ni har ytterligare ett par nätter att spendera i Skottland är ett besök vid Loch Ness och Urquhart Castle ett måste. Chansen finns att du får see Nessie långt där ute!