Amsterdam

Amsterdam är ett perfekt resmål för några dagars konferens- eller personalresa. Kort flygtid, kort restid från flygplatsen, bra hotell som ligger centralt och en fantastisk mysig miljö bland alla kanaler. Staden är som gjord för promenader och cykelturer.

Hotell
Det finns flera bra hotell i Amsterdam och de ligger många gånger centralt. Man bör bo centralt för att slippa onödig transporttid. Även om dessa är lite dyrare än dem som ligger utanför staden så är det värt att slippa onödig tid för att transportera sig.

Centrala Amsterdam
Centrala Amsterdam är promenadvänligt och väldigt charimigt. Du kan hyra en cykel, åka på en sightseeingtur, ta en kanaltur eller bara vandra runt bland Amsterdams kanaler och dess mysiga kvarter. Det finns en mängd bra restauranger som serverar hela världens kök!

Öl spelar en stor roll i holländarnas liv. Besök Heineken eller varför inte ett litet micro-bryggeri med rundvandring och ölprovnining.

Utanför Amsterdam
Om ni åker till Amsterdam i mars-maj så måste ni besöka den fantastiska blomsterparken Keuekenhof med dess många fantastiska blombserfällt som ligger i närheten. En halvdagstur som helt klart är ett måste!

Nederländerna är berömda för sin ost- och träskotillverkning. Det finns flera utfärder man kan göra för att ta del av detta.

Välkomna till Amsterdam!
 

Vi har varit där!

Våren 2016 åkte vi till Amsterdam på en studieresa för att lära oss mer om denna charmiga stad. Hör med oss så lägger vi upp ett program som är anpassat just för er grupp.