Rom.

Den eviga staden är verkligen evig! Det är med enorm kraft antikens och den katolska kyrkans inverkan på Roms stadsbild kommer att slå dig första gången du kommer dit. Antiken ligger som en slöja över staden och du kommer inte undan. Vart du än sätter din fot kommer du att stöta på byggnader och utgrävningar från antiken eller kyrkor och andra byggnadsverk som Vatikanstaten låtit uppföra runt om i staden. Colosseum, Fontana di Trevi, Spanska Trappan och Peterskyrkan. Det är mäktiga sevärdheter som staden Rom erbjuder och om det så vore enbart för dessa är Rom värt ett besök. Det är en stad utan motstycke i världen.

Rom för grupper.

Rom är en perfekt stad att resa i grupp till. Det är praktiskt taget gångavstånd till allt och staden har en enkel tunnelbana att ta till.Vi har arrangerat många gruppresor hit, både för företag, församlingar och konfirmationsgrupper.

 

Besök katakomberna, en guidad rundtur kring Colosseum och Vatikanstaten med svensk guide, ät på bra restauranger, besök Birgittasystrarna och mycket mer. Varför inte passa på att se Roma spela på Olympiastadion, kanske mot Milan, och upplev då en fantastisk publikfest.