Dubai

Dubai - Världsmetropolen som överträffar dina förväntningar både när det kommer till extraordinära upplevelser, exklusiv shopping, basarer, storslagna byggnader och skyskrapor samt ökensafari! 

Omkring dig har du ultramoderna skyskrapor blandat med en fläkt av Orienten bland Dubais många souker, där du kan handla billiga varor. Stränderna är långa och fina och vattnet håller en temeratur på 25-30 grader! 

Staden passar alla: företaget, barnfamiljer, kompisgäng, par, lyxlirarna och budgetresenärerna. Det bästa av allt är att flygresan hit tar bara 6,5 timmar om du flyger direkt från Stockholm. Från Göteborg och Linköping går det via en mellanlandning.

Dubai är ett perfekt ställa att resa till mellan oktober och mars, då det är varmt och behagligt. Under sommaren blir det för varmt då temperaturen stiger upp mot 40 grader.

Vi har varit i Dubai
Efter att vi varit i Dubai och "rekat" i en vecka kan vi säga att det är ett bra komplement till Kanarieöarna, och ungefär samma reslängd. Lägg till att klimatet är betydligt säkrare och du får en mer exotisk upplevelese. Prisnivån är generellt högre om man ska bo vid Dubais stränder men det finns bra alternativ till detta. 

Upplevelser i Dubai
Till Dubai är det lagom att resa 5-7 nätter. Då hinner man se och uppleva en del "måsten" under resan som t ex ett besök i världens högsta byggnad Burj Khalifa, en tur ut på ökensafari med orientalisk middag, besök inne i gamla Dubai på någon av dess många soukar, akvarie- och skidbackebesök på något av shoppinggalleriorna Emirates Mall eller Dubai Mall (världens största) mm. Vill du spela golf har de en fantastisk fin golfbana ett stenkast från ert hotell. Eller också går du bara och promenerar kring JBR, där många lyxbilar kör fram och tillbaka.

Dubai för företaget
Eftersom det går direktflyg till Dubai med kort flygtid, det är varmt och solsäkert samt att det finns väldigt bra hotell, så är Dubai den perfekta destinationen att resa till om ditt företag vill göra något extra! Aktiviteterna är många samtidigt som det räcker med att vara där 4-5 nätter. Vi skräddarsyr din Dubairesa efter dina önskemål, en resa som det garanterat kommer att pratas om långt efter hemkomst.

Är ni intresserade av Dubai, hör med Patrick så berättar han mer.