Winslow Travel AB

Vi är ett litet specialiserat reseföretag som startade 2001, med stora resurser både vad gäller gruppresor till hela världen samt individuella specialresor, framförallt till resmål lite längre bort. Ägare är Patrick Bäck och Henrietta Winslow med mångårig erfarenhet inom resebranschen.
 
Flexibilitet och en personlig dialog ser vi som en självklarhet och du når oss på dina villkor, gärna med ett personligt möte. Hos oss blir du aldrig enbart ett kundnummer och vi strävar alltid efter en långsiktig relation. Vi tycker själva att det är viktigt med personliga relationer och här bygger vi för framtiden! Vi kan lova dig att du får ett proffesionellt bemötande av duktig personal.

Vi använder den senaste IT-tekniken och ligger on-line via Sabre bokningssystem med våra leverantörer, flygbolag, hotellkedjor och agenter i hela världen.

Winslow Travel AB har som arrangör och återförsäljare av resor ställt säkerhet till kammarkollegiet enligt resegarantilagen. Winslow Travel AB är också medlem i SRF - Svenska Resebyråföreningen - vilket ger dig som resenär en trygghet.

Patrick Bäck
Patrick Bäck

Patrick är civilekonom med en gedigen bakgrund i resebranschen. Han började som reseledare för Vingresor på olika destinationer och arbetade vidare som tennistränare i Italien och Tyskland.  Patrick har lagt mycket tid på resor till jordens alla hörn.  Han har arbetat med privat- och affärsresor på Ticket och American Express. Patrick har också varit ansvarig för gruppavdelningen på Tranås Resebyrå.

Henrietta Winslow
Henrietta Winslow

Henrietta som är samhällsvetare med inriktning mot kulturgeografi, har många år i resebranschen. Henrietta har tidigare arbetat med privat-, affärs- och specialresor, grupp och event på City Resebyrå, Kilroy Travel, MZ Travel och Tranås Resebyrå. Sydafrika är ett av favoritresmålen.

Rama Karlsson

Rama har arbetat i resebyråbranschen sedan 1998 och har arbetat med både privat- och affärsresor. Rama är född i Paris och hennes pappa är boende på Mauritius som är Ramas andra hemland. Under sin karriär har hon bl a arbetat på Kilroy Travel och American Express.


 

Håkan Winslow
Håkan Winslow

Håkan är företagets grundare och har lång erfarenhet av resebranschen. Han började 1968 som reseledare samt  med försäljning och produktion av resor på Fritidsresor i Stockholm. Chef för SJ Resebyrå i Linköping. Grundare och VD för City Resebyrå i Linköping AB, 1990 – 1999. Håkan har ca 40 år i resebranschen.