Fira nyår med guldkant i München

29 december - 1 januari (lördag-tisdag)

Res med oss till München under nyårshelgen för några avkopplande dagar med ett rikt innehåll. Bekvämt direktflyg från Norrköping. Se vårt preliminära program nedan, detaljerna är inte helt fastställda så mindre ändringar kan bli aktuella. Välkommen att boka eller skicka en intresseanmälan! 

Vårt program 

Lördag
Avresa från Norrköping kl 06.45, ankomst München kl 08.45.
Tidig ankomst, ca 10.30, till vårt hotell Maritim Hotel München
På vägen får vi en guidning så vi att snabbt kan orienteras oss i denna bayerska metropol.På eftermiddagen ett besök i Marienplatz, hjärtat i gamla stan. På torget är det konstant liv och rörelse och det finns mycket att se och göra. Här ligger flera vackra byggnader, där bland annat rådhuset är en stor attraktion tack vare byggnadens fantastiska arkitektur. Förutom vackra byggnader så finns här även en hel del roliga butiker, trevliga restauranger och mysiga caféer att besöka. Viktualienmarkt är en trevlig marknad som ligger endast ett stenkast från Marienplatz, med härliga matvaror och här finns även en del trevliga restauranger. Väl värt ett besök för att äta en god
bit mat och dricka en öl!

Söndag 
Är man intresserad utav tekniska och naturvetenskapliga föremål, så är ett besök på Deutsches Museum ett måste. Museets olika utställningar specialiserar sig inte på något särskilt, istället har man föremål med allt ifrån gruvbrytning till atomfysik. Museets 100 000 olika föremål, varav många viktiga och originella, gör Deutsches Museum till ett av världens viktigaste museum inom denna kategori.

På kvällen samlas på hotellet kl 18.00 för en välkomstskål innan det är dags att promenera till Bavarian State Opera, Münchens operahus, eventuellt kan det också erbjudas en konsert på Schlossanlage Schleissheim i utkanten av München. En konsert med  klassisk musik och berömda musikstycken från opera och musikalvärlden. Ett program med mycket hög musikalisk kvalitet.  
 
Måndag, Nyårsafton
På förmiddagen tid för egna upptäckter och shopping och änr kvällen närmar sig väntar Nyårssupé och festligheter på vårt hotell. "New Year Celebration Gala-Dinner" med välkomstaperitif, galabuffé, musikunderhållning, livemusik och dans samt förstås chamagne till nyårsskålen vid midnatt.   
 
Tisdag, nyårsdagen
Vi vilar ut efter nyårsfirandet och tar en sen frukost/brunch som serveras till
kl 13.00.Som nyårsgäster på hotellet har vi en garanterad sen utcheckning. På vägen till flygplatsen gör vi en kombinerad transfer och utflykt.
(mer information kommer. )

Avresa från München kl 20.40, ankomst Norrköping kl 22.40.

Pris per person:      12 500.-    
Tillägg för enkelrum    1 500.-
(Priset kan ändras då det slutgiltiga programmet är fastställt)

I priset ingår:
 
-Flygresa med BMI, inkl skatter och bagage.
-3 nätter på 4* Maritim Hotel München, del i dubbelrum.
-Nyårssupé med välkomstdrink, levande musik, dans, nyårsskål.
-Transfer kombinerad med guidad tur vid ankomst och avresa.
-Biljett till nyårskonsert, på operan eller annan konsertlokal.
-Två middagar förutom nyårssupé, tre frukost.
-Reseledning från Winslow Travel AB.
 

Flyg
29 december, BM1752 Norrköping-München
06.45-08.45 

1 januari, BM1757
München-Norrköping
20.40-22.30 

Maritim Hotel München, 4*
Goethestr. 7 / 80336 München

4* hotell med centralt läge endastbara 300 meter från München Hauptbahnhof.

Hotell har en stor inomhuspool med panoramautsikt över München, restaurang med internationellt kök och en trevlig pianobar.  

Kontakt/information
Ring oss på 013-35 22 30 eller skicka ett mail på info@winslowtravel för mer information eller bokning/intresseanmälan. Det går också bra att kontakta oss via formulär nedan.
Välkommen att höra av dig!