Rotary till Riga juni 2018, 12  — 15 juni, tisdag till fredag

En resa som ger oss ett tillfälle att hälsa på våra Rotaryvänner i Riga i kombination med  opera och ytterligare kulturupplevelser.​​ Utöver detta lär vi känna den gamla svenskstadens historia under våra dagar i Riga. Stadssightseeing med omfattande stadsrundturer med buss och svenskspråkig lokalguide.

Under våra promenader beundrar vi Rigas praktfulla jugendarkitektur - av många ansedd som den finaste i Europa. Och till allt detta - utmärkt boende på 4-stjärnigt hotell i absoluta centrum. Under någon dag åker vi med buss dels ut på landsbygden för att ta del av ett Rotaryprojekt. Vi gör också en förmiddagstur till sekelskiftesbadorten Jurmala med välbevarad träbebyggelse - Rigas sommarstad direkt vid kusten. Se dag för dag program.

Under juni månad varje år spelar Rigas opera upp ”det bästa av det bästa” ur sin repertoar. I år omfattar operafesten flera av operavärldens välkända klassiker, förnämligt och konstnärligt framförda av dels sångare med fast engagemang på operascenen i Riga, dels med gästspel av internationellt erkända solister.


 

Program se nedan bifogad fil. För anmälan, gå in på fliken i vänsterkolumnen.