Hotell i Lissabon

SANA Rex Classic Hotel***

Rua Castilho 169 – Lisboa

Trevligt hotell 5 minuter från Marquês de Pombal, med fin utsikt över Parque Eduardo VII. Ca 20 minuters promenad till centrum (Baixa), men andra shoppingmöjligheter på närmre håll, bla. giganten El Corte Inglês. Hotellet har en trivsam lobbybar, som också serverar enklare måltider. Luncher och middagar arrangeras för grupper. Finns konferensmöjligheter för upp till 60 personer i teatersittning, 30 personer i skolsittning, i en fantastisk möteslokal men panoramautsikt över staden. Hotellet har 68 rum, varav ca hälften twin och hälften dubbel, samtliga med trådlöst internet, hårtork, minibar, safe m.m.

Pris/rum och natt inkl frukost SANA Rex Classic Hotel: 
Enkelrum         870.-    
Dubbelrum      990.-                                                    

Hotel Florida, ****

Rua Duque de Palmela 34, Lisboa

Sedan 1941 har Hotel Florida varit ett landmärke bland Lissabons hotell.
År 2007 genomgick det en totalrenovering och det är få spår kvar av det gamla Hotel Florida. Nu har hotellet film och filmstjärnor som genomgående tema, något som bl.a. avspeglar sig i dekorationerna i de 72 rummen.
Hotellet har 5 konferenssalar med kapacitet för upp till 80 personer.
Bar, litet gym och business center finns, luncher och middagar ordnas för grupper.

Alldeles intill hotellet ligger också en riktig amerikansk klassisk hamburgerbar (Great American Disaster) som också kan användas för luncher och middagar. Gratis wi-fi i hela hotellet. Beläget precis vid Marquês de Pombal, nära till bra restauranger, shopping, kultur- och nöjesliv.

Pris/rum och natt inkl frukost Hotel Florida: 
Enkelrum         900.-
Dubbelrum    1100.-


Åter

Karta över hotell och kongresscenter

Klicka på bilden för att förstora kartan